Climate Action Edition 2021: Praktische kennis voor een eerlijker, veiliger en duurzame wereld

 

SDG Action heeft zijn Climate Action Edition voor COP26 uitgebracht. Hierin worden, door een breed scala aan wereldleiders uit het bedrijfsleven, de academische wereld, de politiek en het maatschappelijk middenveld, ideeën samengebracht om de klimaatdoelen te realiseren. Deze verzameling van krachtige artikelen zet een routekaart uit voor actie, met bijzondere aandacht voor het doorbreken van de inertie. Er moet daadkracht getoond worden en veel meer actie komen!

Er zijn artikelen van meer dan 50 experts, waaronder Amina J. Mohammed, Jeffrey D. Sachs, Ibrahim Thiaw, Rose Mwebaza, Laurence Tubiana, Shaukat Aziz, Tarja Halonen, Claire Melamed, Bineta Diop, en Eduardo Mansur.

Download rapport: Climate Action editie 2021

SDG Action is een nieuw initiatief van SDSN (Sustainable Development Solutions Network) en Witan Media ter ondersteuning van het VN-decennium van actie: de wereldwijde inspanning om overheden, bedrijven en maatschappelijke organisaties te mobiliseren om de SDG's tegen 2030 te verwezenlijken.

Het biedt veel informatie voor professionals op het gebied van duurzaamheid in brede zin en een analyse van de meest dringende uitdagingen. De nadruk ligt op het identificeren van kansen en het aanreiken van tastbare manieren om sneller vooruitgang te boeken.

COPYRIGHT
EVERLAST CONSULTANCY 2021
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram