100 Months to Change!

 
Nog maar 100 maanden vanaf vandaag te gaan voor het behalen van de Sustainable Development Goals (#SDGs) waaronder de klimaatdoelen!
 
Om tegen 2030 55% vermindering van broeikasgassen te realiseren, start een collectief van klimaatpioniers vandaag 1 september een wereldwijd programma: 100 Months to Change NL.
 
Omdat we nog maar 100 maanden de tijd hebben voor het behalen van de essentiële #klimaatdoelen in 2030, wil dit samenwerkingsverband professionals in overheid, bedrijfsleven en onderwijs aanzetten tot daadwerkelijke acties.
 
Opvallend aan dit initiatief is de schaal en vorm waarop wordt ingezet, die er voor zorgen dat veel organisaties inspiratie en handvatten krijgen om snel broeikasgassen te kunnen verminderen.
 
Drijvende kracht is een ervaren team van klimaatpioniers, onder meer bekend van de introductie van de film An Inconvenient Truth, het Nationaal Sustainability Congres en Duurzaam Gebouwd: Charlotte Extercatte, Maurits Groen, Folkert van der Molen, Yvette Watson en Wietse Walinga. Sluit je ook aan!
 
COPYRIGHT
EVERLAST CONSULTANCY 2021
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram